afera zvana mercedes / 'Zavod za zapošljavanje ministra Miljenića pokušavaju zasjeniti pričom o mom vozilu'

Iz HDZ-a su kazali da auto nije njegov već ga koristi tvrtka čija je vlasnica Karamarkova partnerica Ana Šarić

18.5.2015.
22:01
VOYO logo

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i njegov stožer nikako da objasne kako se u njihov socijalni program uklapa skupocjen Mercedesov terenac u kojem je viđen prilikom nepropisnog parkiranja ispred jedne bolnice.

Iz HDZ-a su kazali da auto nije njegov već ga koristi tvrtka čija je vlasnica Karamarkova  partnerica Ana Šarić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mercedes je vrijedan više od 700.000 kuna, a njezina PR i marketinška agencija Drimia u posljednje dvije godine poslovala je s gubitkom. 

Zgodan detalj jest i da je Šarićkin Mercedes unajmljen u istoj tvrtki "Mobile For You" gdje svoje limuzine iznajmljuje i HDZ.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa pozivam institucije pravne države da provjere upravo tu Drimiju jer malo mi zvuči onako na Fimi mediju. Nitko ne dobiva ni leasing ni kredit a kada ima financijske probleme. A posebno ako je u pitanju jeep koji košta preko 100 tisuća eura", izjavio je Krešimir Bubalo (HDSSB), saborski zastupnik.


'Da, vidim da je to postao problem za tu gospodu. Ulični zavod za zapošljavanje ministra Miljenića pokušavaju zasjeniti priče o mom vozilu s kojim sam se ja dovezao veozeći jednog člana obitelji na hitnu pomoć, zamislite", kazao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo