'Zatvoreni smo greškom našeg pametnog knjigovođe. Vidimo se nakon odsluženja kazne!'

Da inspekcije zatvaraju trgovine, više nije nikakva novost. Ali da na ulaznim vratima osvane obavijest trgovkinja kako ih je i zašto zapečatilo, e, to još nismo vidjeli.

4.11.2014.
17:57
VOYO logo

U obavijesti se navodi da će trgovina biti zatvorena od 3. studenoga, na rok od 15 dana jer je tako odlučilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, piše portal zadarski.net.

A onda slijedi obrazloženje zašto su trebali staviti ključ u bravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnica N.R. radi u ovoj trgovini temeljen ugovora o radu od 1.4. 2014. u kontinuitetu sve do danas, ali je greškom našeg pametnog knjigovođe (iz poštovanja ne navodimo ime) prijavljena na HZMO tek s danom 7.4. 2014. Ovim smo vidno napravili prekršaj u poslovanju iz čega proizlazi privremena mjera zabrane obavljanja djelatnosti ili plaćanje kazne u iznosu od 30.000 kuna u korist državnog proračuna.

'Vidimo se nakon poštenog odsluženja kazne'

Pošto smo se odlučili za varijantu zatvaranja, dućan će zapečatiti dana 3. studenog u 14 sati na način lijepljenja trake Ministarstva rada i mirovinskog sustava na glavna ulazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvinjavamo se u ime cijele ekipe trgovine i vidimo se nakon poštenog odsluženja kazne", piše u duhovitoj obavijesti za kupce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike