Zaposlenici Zagrebačke banke iz svojih domova poslali svojim korisnicima poruku #ostanidoma

Image

Zaba je oduvijek bila predvodnik digitalnih inovacija, a iznimka nije niti ova situacija

27.4.2020.
10:32
VOYO logo

Kako nas je ova epidemija poslala u kuće, dosta naših navika se promijenilo, kako u poslovanju, pa tako i u svakodnevnom životu.

Veliki broj korisnika banaka, koji možda do prije par mjeseci nije koristio ili je rijetko koristio digitalne usluge, danas je prigrlio nove načine obavljanja svojih novčanih transakcija. Danas, više nego ikad, ovisimo o tim digitalnim inovacijama, obzirom da su one u datim okolnostima kudikamo sigurnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka banka oduvijek je bila predvodnik digitalnih inovacija, tako da i u ovoj situaciji njezini korisnici mogu računati na široku paletu Zabinih usluga.

Stoga su Zabini zaposlenici odlučili iz svojih domova, u opuštenom izdanju, poslati poruku ohrabrenja svojim korisnicima, podsjetiti ih da se ponašaju odgovorno te da koriste digitalne usluge Zagrebačke banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platite račune putem aplikacije

U Zagrebačkoj banci možete sigurno i brzo obaviti veći dio svog poslovanja, a da ne morate ići u poslovnicu. Putem aplikacija možete sigurno i brzo platiti račune, provjeriti stanje ili prebaciti novac. Također, putem Zabinog razvijenog online bankarstva, mobilne aplikacije m-zaba ili internet aplikacije e-zaba, možete obaviti većinu svojih transakcija bez da napuštate svoj dom.

U Zabi također pozivaju svoje korisnike da koliko god mogu koriste web-shopove za kupovinu namirnica i ostalih potrepština te plaćaju sigurno uz Zabine kartice. No, ako netko ipak mora otići u fizičku trgovinu, iz banke vas podsjećaju na mogućnosti beskontaktnog plaćanja do čak 250 kn bez pina. Ako vam pak iz nekog razloga ipak treba keš, Zabini bankomati su dostupni od 0 do 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve informacije uvijek možete provjeriti internetsku stranicu Zagrebačke banke koja se redovito ažurira, a tu je i kontakt centar u kojem će vam rado odgovoriti na svaki vaš poziv. Poslovnice su također otvorene, no svakako se svakom posjetu držite propisanih higijenskih mjera.

Pogledajte simpatični video koje su pripremiti zaposlenici Zagrebačke banke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj donosimo u suradnji sa Zagrebačkom bankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo