ZAPOSLENICA POŠTE IZVRIJEĐALA KLIJENTA, OKUPLJENI SE SMIJALI: / 'Činite se kao gospođa. Jeste li muško ili žensko?'

Image

Dubrovčanin V.Š. tužan je i ljut zbog situacije koja mu se dogodila u jednoj poslovnici Hrvatske pošte u Dubrovniku. Sve je ispričao novinarima Dubrovačkog dnevnika.

28.12.2016.
18:31
VOYO logo

Zaposlenica na šalteru pošte pokraj Mercantea u Dubrovniku ga je oslovila s 'gospođo', a V. Š. je ispričao da joj to nije prvi put. Rekao joj je da nije žena, a ona mu na to bezobrazno uzvratila:

'A šta ste onda? Jeste li muško ili žensko?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Učinite nešto po pitanju svog izgleda'

Savjetovala mu je da učini nešto po pitanju svog izgleda. V.Š. joj je šokiran odgovorio da je jedino što može učiniti - operirati se.

'Ne znam šta da vam kažem, ali se meni parate kao gospođa', rekla mu je ponovno zaposlenica pošte, i to pred desetak ljudi, koji su se svi smijali njezinim provokacijama i uvredama. V.Š. je htio propasti u zemlju od srama, ispričao je Dubrovačkom dnevniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On, naime, boluje od Klinefelterovog sindroma, genetskog poremećaja koji utječe na muškarce. Simptomi tog sindroma mogu dovesti do smanjenja proizvodnje spolnih hormona testosterona, uzrokuju i smanjenu mišićnu masu te smanjenu dlakavost.

Stoga je još neprimjerenija ovakva reakcija djelatnice Hrvatske pošte i njezino provociranje povodom izgleda ovog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo