važno je zvati se ivan / Zamjena identiteta: ministar Ivan Vrdoljak zabunom završio na razgovoru u USKOK-u

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Istražitelji su ministra Ivana Vroljaka u telefonskom razgovoru zamijenili s imenjakom, bivšim nogometašem Dinama, koji sada igra u varšavskoj Legiji

17.12.2015.
8:01
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U sjedištu USKOK-a u Zagrebu jučer je došlo do zamjene identiteta, zbog čega je na obavjesni razgovor pozvan ni ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, piše Jutarnji list.

Naime, istražitelji su ga u telefonskom razgovoru zamijenili s imenjakom, bivšim nogometašem Dinama, koji sada igra u varšavskoj Legiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar je to shvatio tek kad je došao u  sjedište USKOK-a, a nogometaš bi trebao dati iskaz oko slučaja Mamić i izvlačenja novca iz Dinama.

Policajac je ministra nazvao s pitanjem je li dobio Ivana Vrdoljaka, a nakon potvrde, rekao mu je da mora doći u USKOK kako bi dao iskaz vezan uz jedan slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu ste, znači? Niste u Poljskoj?" kazao je policajac.

Ministar je odmah odlučio obaviti svoju dužnost, a na ulazu se predstavio osobnim dokumentima te su mu uzeli mobitel i spremili ga prema proceduri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kad je zamjenik ravnatelja USKOK-a na hodniku vidio ministra, shvatio je da su na razgovor pozvali krivog Vrdoljaka, piše Jutarnji.

"Došlo je do greške u komunikaciji zbog inicijalno ustupljenog krivog broja telefona. Ministru su se svi odmah ispričali. Ispriku mu je uputio i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić", rekli su u Ravnateljstvu policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo