Policija ima korisna saznanja / Za bjeguncem iz šibenskog zatvora intenzivno se traga: Nije prvi put da se tamo to dogodilo

Image
Foto: RTL

Zatvorenik je kratio dane radeći u zatvorskoj kuhinji te je pobjegao za vrijeme večere kad je otišao iznijeti smeće

13.2.2020.
19:28
RTL
VOYO logo

Iz šibenskog zatvora pobjegao je zatvorenik. U Ministarstvu pravosuđa potvrđeno nam je da je pobjegao prilikom iznošenja smeća. Doznajemo i da se radi Anti Vrkiću iz Obrovca, osuđenog na 4 godine i 4 mjeseca zatvora zbog teške krađe.

S novostima u ovom slučaju javila se reporterka RTL-a Nikolina Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjegunac još nije uhićen, nije se predao, ali niti vratio u zatvor, potvrdila je to glasnogovornica PU šibensko-kninske za RTL Marica Kosor.

Policija ima korisnih saznanja o njemu te intenzivno tragaju za njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvorenik je kratio dane radeći u zatvorskoj kuhinji te je pobjegao za vrijeme večere kad je otišao iznijeti smeće. Preskočio je zid koji dijeli dvorište suda s cestom. Iskoristio je priliku. Bila je skinuta bodljikava žica, popeo se na kantu i preskočio. 

Ovo je drugi problem u nepunih mjesec dana za Upravu za zatvorski sustav. Podsjetimo, zatvorenik iz Remetinca je 19. siječnja pobjegao dok je bio u KBC Sestre Milosrdnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti su pravosudni policajci pod stegovnim postupkom. Šibenski zatvor i dvorište su pod nadzorom. Do sada je bilo 7 bjegova te dva pokušaja bijega. Bilo je tu i bjegova nakon dopusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike