Tko se boji bika još? / Vodimo vas na premijeru komedije 'Sonja i bik'

Film "Sonja i bik" možda neće zaraditi Hobitove milijarde, ali će, bez sumnje, itekako nasmijati hrvatsku publiku. Ova nova urnebesna komedija o ljubiteljici životinja i mladiću koji borbama bikova zarađuje za život, jučer je premijerno predstavljena u Zagrebu.

28.11.2012.
14:25
VOYO logo

On je organizator borbe bikova, ona je aktivistica za prava životinja, a među njima se rađa ljubavna priča. Tema je to filma Sonja i Bik u čijem snimanju, važno je napomenti, nije stradala nijedna životinja. Nažalost, to se ne može reći i za glavnu glumicu.

Iako domaći film još uvijek prati stigma sumornog, ratnog i teškog ovaj uradak s tim nema nikakve veze. Komedija je to koja će vas nasmijati do suza, do sad je dobila tri nagrade među kojima je i ona za najbolju glazbu, a potpisuje je zaljubljeni par.

Film su došle pogledati mnogobrojne poznate face, a među njima i Luis Ibanez koji voli filmove, ali na pameti mu je samo jedna stvar - nogomet.

Sonja i Bik mogao bi dignuti prašinu među aktivistima ali i onima koji uživaju u borbama bikova, a uz malo sreće rezulat na kino blagajnama konačno bi mogao ići u korist domaće filmske produkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo