Visoka novinarska škola obilježila početak nove akademske godine

Svečano obilježavanje početka akademske godine Visoke novinarske škole održano je u ponedjeljak u Novinarskom domu.

4.10.2011.
16:10
VOYO logo

Studentima veleučilišta koje ima najdužu tradiciju privatnog obrazovanja u Hrvatskoj početak nove akademske godine najprije su čestitali dekan Mate Granić i prodekanica za nastavu Iva Biondić, a potom i predstavnici veleučilišta VERN. Ove godine na studij novinarstva upisala se je peta generacija studenata.

Na svečanosti su dodijeljene prigodne nagrade za najpredavača i najpredavačicu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Titulu najšarmantnijeg predavača u prošloj godini dobio je prof. dr. Stjepan Malović, plakete za najuspješnije i najsimpatičnije predavače primili su dr. Ivan Tanta i dr. Davor Glavaš, prodekanici Ivi Biondić uručena je plaketa za wannabee predavačicu, dok je najpedantnijom predavačicom proglašena Lana Hudaček.

Visoko učilište VERN osnovano je 2000. i danas ima 4 prijediplomska studija (Ekonomija poduzetnišva, turistički i hotelski menadžment, poslovna informatika, novinarstvo) i 5 specijalističkih diplomskih studija (računovodstvo i financije, poduzetnički menadžment, upravljanje poslovnim komunikacijama, menadžemnt održivog razvoja turizma,i IT menadžment). 2007. preraslo je u prvo hrvatsko poslovno veleučilište, dok je Visoka novinarska škola Veleučilištu VERN pripojena 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo