SPECIJALNO IZDANJE KVIZA / VIP natjecatelji osvojili 25.000 kuna za poplavljena područja!

Image
Foto: RTL

Televizijska voditeljica Iva Šulentić i fotograf Damir Hoyka točno su odgovorili na jackpot pitanje, odnosno sjetili su se odgovora kojeg se stotina ispitanika nije prisjetilo kod navođenja hrvatskih općine na slovo B.

12.7.2014.
10:57
RTL
VOYO logo

U petak su u posljednjoj epizodi specijalnog, zvjezdanog izdanja kviza "Tog se nitko nije sjetio" VIP natjecatelji osvojili dodatnih 7.000 kuna koje će ići u humanitarne svrhe, točnije školama i vrtićima u poplavama uništenim dijelovima Slavonije.

Televizijska voditeljica IvaŠulentić i fotograf DamirHoyka točno su odgovorili na jackpot pitanje, odnosno sjetili su se odgovora kojeg se stotina ispitanika nije prisjetilo kod navođenja hrvatskih općine na slovo B.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MiroslavŠkoro, ŽeljkoPervan, DamirHoyka, IvaŠulentić, MirjanaMikulec, DamirHorvat, Filip Dizdar i BojanJambrošić sinoć su se u posljednjoj humanitarnoj epizodi RTL-ovog kviza natjecali u davanju odgovora na opskurna pitanja na temu jezika (pozdravi na stranim jezicima), društva (dame u večernjim haljinama) i piva, te su tražili imena svjetskih rekordera u trčanju na 100 m. Sreća je najviše pomazila Ivu i Damira, koji su cijelu epizodu imali odlične rezultate te su se, baš kao i Mirjana i Mladen, uspjeli sjetiti odgovora kojeg se nije sjetio niti jedan od stotinu ispitanika.

Poznate osobe iz hrvatskog javnog života prihvatile su poziv humanitarne udruge 'RTL pomaže djeci' i nakratko postale natjecatelji ovog specijalnog izdanja game showa "Tog se nitko nije sjetio". U pet vrlo zanimljivih i zabavnih epizoda BorisNovković, MateBulić, Ivana Banfić, ĐaniStipanićev i mnogi drugi uspjeli su prikupiti 25.000 kuna namijenjenih za pomoć pri obnovi vrtića i škola u poplavljenim područjima u Slavoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon VIP izdanja, AntonijaBlaće i KrešimirSučević-Međeral od ponedjeljka 14. srpnja ugostit će nove natjecatelje u borbi za primamljivim jackpotom.

Ne propustite provjeriti svoje znanje i pritom se zabaviti uz "Tog se nitko nije sjetio", svakog radnog dana u 20 sati samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo