VIDEO: / Živjela hrvatska policija!

Caje, caje, vaših prekršaja k'o kiše. Sudeći po videosnimkama i fotografijama koje neprestano stižu u redakciju net.

15.10.2010.
13:02
VOYO logo

Čini nam se da ih najčešće rade kada se situacija toliko zakomplicira da smjesta moraju naći najbližu birtiju i naručiti piće! Eto, samo u jednom danu, s više od 10 adresa stigle su nam fotografije policajaca u prekršaju (od kojih najveći broj otpada na prekršaje počinjene u svrhu osvježavanja dotičnog policijskog službenika) te još jedna videosnimka. Njen autor navodi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo jedna snimka policajaca koji sijeku tri trake, bez žmigavaca i skreću u cestu u smjeru koji nije dozvoljen preko jedne od najprometnijih cesta u gradu Zagrebu! Živjela hrvatska policija!", kaže on.

U Kninu ste snimili dvije fotografije ispred noćnog bara Esmeralda i uredno evidentirali registarske oznake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policajac je tu večer parkirao služeno vozilo na nedozvoljenom mjestu. Kao što se vidi na fotografijama, pokraj Opel Tigre je bilo još jedno slobodno mjesto, no dotični policajac odlučio se parkirati nasred ceste, čekali smo u autu oko 25 minuta da se kombi makne kako bismo mogli proći. Želim još naglasiti kako nisu bili na intervenciji nego su sjedili u kafiću", navodi naš čitatelj iz Knina.

Moj debeli 'lade!

Poslali ste nam fotografiju caja koji su, unatoč činjenici da je u blizini bilo parkirnih mjesta, "parkirali auto u hladu, a oni su bili preko puta, u birtiji na piću". Dakle, čak nije bila ni prijeka nužda, nego je u prekršaju osnovni kriterij bila – hladovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije mjesec-dva dana bio sam svjedokom nedopušteno parkiranog policijskog automobila u Ilici na desnoj strani između Vukasovićeve i Domobranske ulice. Naime, na tom istom mjestu komunalni redari stavljaju kazne i pauk odvozi aute. A naši organi reda i mira mogu bez problema parkirati i u obližnjem kafiću piti kavicu. Slika je u prilogu", navodi naš drugi amater-fotoreporter koji je ulovio caju u prekršaju.

Zatim, uhvatili ste na Trgu bana Jelačića auto koji nije bio u policijskim bojama, ali ga je vozio i parkirao policajac u službenoj odori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz tog sam razloga slikao i iskaznicu/naljepnicu na vjetrobranskom staklu na kojoj se vidi registracija auta i jasno piše da je auto službeno vozilo PU zagrebačke", kaže autor fotografije domećući da bi običnom smrtniku automobil dignuo "pauk" prije nego bi rekao "nepropisno parkiranje".

Crveno svjetlo? Pih!

Na skretanju iz Strojarske u Vukovarsku uspjeli ste fotografirati trenutak u kojemu je policijski automobil "prošišao" kroz crveno svjetlo. Bravo! A u četvrtak navečer, oko 21:20 sati kod Remetinečke 9 u Zagrebu snimili ste policijsko vozilo parkirano na mjestu za invalide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebamo li napominjati još jednom da Ministarstvo unutarnjih poslova, niti mjesec dana nakon slanja upita o ovoj akciji, ne piše, ne zove, ne šalje golubove pismonoše...?

Prethodni članci:

arti-201009270495006 arti-201010140461006 arti-201009300707006 arti-201009170494006 arti-201009160474006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo