sve je napetije / Uzavrela atmosfera na prosvjedu: Direktor 3. maja izašao pred radnike, oni ga izviždali i vikali 'Di su pare?'

Radnik vikao na direktora: 'Moj novčanik je prazan!'

24.8.2018.
12:26
VOYO logo

Oko 11 sati, Maksimilian Percan, direktor 3. maja, obratio se u petak radnicima. Kazao je da su članovi Uprave u Zagrebu i da se čekaju vijesti o dogovoru. Zahvalio je radnicima na strpljenju, no izviždan je.

"Znajte jednu stvar, da sam uvijek bio uz vas i bit ću do zadnjeg dana. to mi je posao i moralna obveza. Čekamo odgovor iz Zagreba, ako ne", idemo u Zagreb u ponedjeljak, autobusi su organizirani, poručio je Percan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od radnika vikao je kolike su milijune dobili i je li to istina što priča. Direktor mu je odgovarao, ali su ga ostali izviždali. Radnik mu je uzvratio: 'Moj novčanik je prazan!' Radnici su i uzvikivali: 'Di su pare'.

Sastanak u Vladi nije urodio plodom, štrajk u škveru se nastavlja: 'Od ponedjeljka mijenjamo priču' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnici 3. maja, kao i cijele Uljanik grupe, traže isplatu plaća za srpanj, koje su trebale biti isplaćene do 15. kolovoza.

U Štrajkaškom odboru Brodogradilišta 3. maj razočarani su rezultatima sastanaka o rješavanju problema u Uljanik grupi na kojemu su u četvrtak navečer u Banskim dvorima sudjelovali predsjednik Uprave Uljanik grupe Gianni Rossanda i vlasnik Kermasa Danka Končara, ali ističu da ne odustaju od zahtjeva da im se isplati srpanjska plaća te da se štrajk nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očajni radnici Uljanika i Trećeg maja nastavljaju sa štrajkom: 'Pošteno smo zaradili plaću'

Da podsjetimo, ovo je treći dan štrajka u Brodogradilištu 3. maj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo