Vijećnica podnijela ostavku zbog poreznog duga

Među više od 3.

7.8.2012.
18:37
VOYO logo

Virovitička poduzetnica, koja vodi knjigovodstveni servis, nakon objave liste poreznih dužnika se svojoj stranci obratila kratkom izjavom.

"U vezi s dugom prema Poreznoj upravi, koji je objavljen na stranici Ministarstva financija, želim izjaviti da je dug utužen i da je u sporu zbog veličine iznosa. Uredno ga namirujem putem ovrhe na plaći svaki mjesec, a ovrha je nastupila 5. 10. 2006. godine. Ovim putem HSPD-u stavljam mandat na raspolaganje u Gradskom vijeću Virovitice", napisala je vijećnica Hercigonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tiskovnoj konferenciji čelništva HSPD-a u utorak rečeno je da je Glavni odbor stranke potvrdio odluku gospođe Hercigonja, pa će je već na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Virovitice zamijeniti Ivan Špehar.

"Naša stranka nije htjela biti ničiji talac u Gradskom vijeću Virovitice jer drži do morala i pravednosti. Stoga čin ostavke preporučujemo i gradonačelniku Ivici Kirinu koji je bio optuženik u slučaju Fimi medije, jer smo uvjereni da bolje i uspješnije društvo možemo graditi samo ako političari i svi javni djelatnici vlastitim primjerom pokažu da im je dobrobit zajednice preča od osobnih interesa", izjavio je predsjednik Siniša Prpić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska stranka pravne države nastala je kada su prije četiri godine prevarene štediše propale Štedno-kreditne zadruge Virovitica, koji su pokradeni za više od 100 milijuna kuna, pokrenuli sudski spor. Tada su se odlučili za pravdu boriti i političkim sredstvima te su u Virovitici osnovali Hrvatsku stranku pravne države. Sudski postupak još je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo