Snježno kraljevstvo / Vesela gužva na premijeri najočekivanijeg animiranog hita

Image
Foto: PR fotografije

Navala najmlađih obožavatelja Walt Disneyja na najveći kino hit ovih blagdana.

25.11.2013.
14:43
PR fotografije
VOYO logo

U nedjelju je u Cinestaru Avenue Malla održana premijera filma "Snježno kraljevstvo" s potpisom Walt Disney studija, koji u maniri "Vrlo zapetljane priče" donosi najočekivaniji animirani hit ovih blagdana.

U dvije dvorane, najmlađi posjetitelji imali su priliku pogledati film u 3D formatu, ali i uživati u iznenađenju koje su im priuštili hrvatski glumci koji su svojim glasom utjelovili glavne likove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sementa Rajhard koja daje glas i vokal liku neustrašive Anne i Nikola Marjanović, vokal šarmantnog Hansa kojeg je glumački utjelovio Dušan Bućan, otpjevali su pjesmu iz filma i najavili Snježno kraljevstvo.

Image
Foto: PR fotografije

Uz njih, premijeri su nazočili i Andrej Dojkić koji je posudio glas ledolomcu Kristoffu, te Kristina Krepela koja je utjelovila tajnovitu princezu Elsu s magičnim moćima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film, koji u kinima igra od 28.11., sinkroniziran na hrvatski u 2D i 3D formatu, svojim je neočekivanim zapletima oduševio publiku pa nikoga nisu iznenadile želje mališana da ga ponovno pogledaju.  Sudeći prema reakcijama kritike koja ga naziva „ledenom navalom zabave od prve pahulje“ u kinima vas čeka najbolja animirana avantura godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo