BAND OF BROTHERS 2017. / Vatrogasci Supetar: u 66-godišnjoj povijesti njihovog društva Jere, Ante, Ivor, Hrvoje i Frane po prvi puta su krenuli na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu

Image
Foto: Facebook/Vatrogasci Supetar

'U dugoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto', napisalil su vatrogasci.

18.7.2017.
11:50
Facebook/Vatrogasci Supetar
VOYO logo

Vatrogasne postrojbe iz cijele Hrvtaske uključile su se u obranu Dalmacije, koja već dva dana se bori s vatrenom stihijom. Jedni od njih je i vatrogasno društvo Supetar, koji su na svojoj Facebook stranici prije odlaska na teren objavili zanimljiv post:

"BAND OF BROTHERS 2017. - u 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu.
Gasni vlak čine 1ZV i 1AC, Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane. Momci naše misli i molitve su s vama... drž'te se i tornajte se nase šta pri!". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo