JEDINSTVENO ISKUSTVO / Ukrali kamenje s Mjeseca i vodili ljubav na njemu

Image

Sjećate li se bizarno zanimljive priče od prije više godina kada je jedan astronaut iz NASA-inog centra ukrao kamenje s Mjeseca da bi zadivio svoju djevojku? Ova gotovo holivudska priča, dobila je svoj nastavak.

18.7.2011.
15:57
VOYO logo

Zvuči kao najnoviji nastavak holivudskog pljačkaškog filma, a uskoro će vjerojatno i završiti na velikom platnu. Trenutno je priča o astronautu koji je ukrao kamenje s Mjeseca kako bi svojoj djevojci pružio jedinstveno iskustvo i vodio s njom ljubav na "površini Mjeseca" dobila svoju počast u pisanom izdanju.

Ljubavna avantura 25-godišnjeg Thada Robertsa, astronauta koji je u svemirskom centru Johnson u srpnju 2002. godine počinio neviđenu pljačku i završio u zatvoru, inspirirala je autora bestselera Bena Mezricha da priču prenese u knjizi naziva "Sex on the Moon: Amazing Story Behind the Morst Audacius Heist".

Ben Mezrich inače je autor bestselera "Slučajni milijarderi" prema kojem je snimljen film "Društvena mreža" o tvorcima Facebooka.

U svojoj novoj knjizi Mezrich napominje kako je mladi astronaut kompleksniji lik od Marka Zuckerberga, jednog od tvoraca Facebooka i kako je posjedovao niz predispozicija za uspješnu karijeru u NASA-i. Thad je ipak izabrao drugi put i završio - u zatvoru,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo