priveden pritvorskom nadzorniku / Uhićen vandal koji je razbio spomenik Srpske pravoslavne crkve kod Vinkovaca

Image
Foto: AP

Vandala iz Karadžičeva, mjesta s pretežito srpkim stanovništvom, policija je uhitila zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima razbio mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve

9.11.2015.
13:08
AP
VOYO logo

Vukovarsko-srijemska policija uhitila je 46-godišnjaka iz Karadžičeva zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima u tome mjestu na vinkovačkom području razbio mramornu ploču sa urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve te u nekoliko navrata oštetio i "Spomenik žrtvama rata 1991. godine".

Vandala iz Karadžičeva, mjesta s pretežito srpkim stanovništvom, policija je uhitila zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima razbio mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve, koja se nalazila pričvršćena na uličnom zidu u ulici Vuka Stefanovića Karadžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija 46-godišnjaka također sumnjiči da u nekoliko navrata oštetio i "Spomenik žrtvama rata 1991. godine", koji se nalazi u središtu Karadžićevu i to u ožujku, dva puta u listopadu te u studenom 2015. godine.  Riječ je o spomeniku podignutom prije desetak godina u spomen na 14 žrtava, mještana srpske nacionalnosti ubijenih 1991. godine.

46-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske uz kaznene prijave za kaznena djela oštećenja tuđe stvari.         

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo