pružat će usluge šivanja / Udruga Kamensko započela suradnju s robnom kućom IKEA

IKEA je za dvije nove kolegice osigurala radni prostor, naknadu za rad te pogodnosti poput korištenja besplatnog IKEA autobusa i subvencioniranih obroka

4.4.2016.
14:26
VOYO logo

Udruga Kamensko i tvrtka IKEA Hrvatska započele su suradnju u sklopu koje će dvije članice Udruge pružati usluge mjerenja, šivanja i krojenja na tekstilima kupljenima u robnoj kući IKEA te savjetovati posjetitelje robne kuće na Odjelu za tekstile.

IKEA je za dvije nove kolegice osigurala radni prostor, naknadu za rad te pogodnosti poput korištenja besplatnog IKEA autobusa i subvencioniranih obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokrenuvši ovu dugoročnu suradnju s Udrugom, želi se omogućiti članicama Udruge Kamensko lakši pristup tržištu te im dati snažan temelj da budu što nezavisnije i imaju priliku privređivati za sebe i svoje obitelji. Na ovaj način IKEA također želi dati pozitivan primjer i podržati razvoj socijalnog poduzetništva u Hrvatskoj”, navodi se u priopćenju.

Ljerka Čavužić (53) i Nada Novitović (50), nove su članice Udruge Kamensko koje će svoje vještine nuditi posjetiteljima robne kuće IKEA Zagreb, a izlaz iz nezaposlenosti pronašle su povezivanjem s Udrugom Kamensko koja im je osigurala novo radno mjesto u robnoj kući IKEA. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prije nekoliko dana na javnoj su dražbi prodane dvije zgrade tvrtke i dvorište tvrtke Kamensko d.d. površine 6 000 m2, za najnižu cijenu – samo 24 milijuna kunam iako su procijenjene na 73, 5 milijuna kuna. 

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo