kulminacija sukoba / Uberovci u strahu zbog konkurenata: Pripremaju im sačekuše, tuku ih i doslovce otimaju mušterije

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Vozači Ubera navode da je bilo slučaja da im konkurenti presretnu vozilo i doslovno izvuku putnike iz Uberovog auta i natjeraju ih u svoj

24.7.2018.
10:27
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Napadi konkurentskih prijevoznika na vozače Ubera u Puli eskalirali su u nedjelju navečer, tvrde 'uberovci', kada ih je na parkiralištu Plodina okružila i fizički se s njima obračunala skupina taksista, piše Glas Istre.

Kako su trojica vozača Ubera ispričala, taksisti su im pripremili 'sačekušu' na njihovom zbornom mjestu, točnije, parkiralištu Plodina, i to tako što su prethodno fizički zadržali vozača Ubera i iz mobitela mu izvukli kontakte da bi upali u internu komunikaciju grupe koja vozi za Uber. Kažu kako je ovo tek kulminacija sukoba jer se slični događaji odvijaju već tjednima - od konstantnih presretanja, bušenja guma do premlaćivanja. Navode da je bilo slučaja da presretnu vozilo i doslovno izvuku putnike iz Uberovog auta i natjeraju ih u svoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od vozača Ubera je podijelio svoje iskustvo.

"Nekoliko dana ranije već me bio napao i udario jedan vozač taksija. U nedjelju, kada sam došao na parkiralište, prvo sam zatekao pobacane table "Taxi" od Ubera, a taj isti me pitao: 'Nije ti već bilo dosta? Dogovorili smo se da odlazite'. Rekao sam da ja nigdje ne odlazim, i onda me udario jednom, uhvatio za vrat, pa nastavio tući, a i gazio me", ispričao je za Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo