put od 10.000 km / U Filipine po suprugu: Marijan iz Žibrinovca navečer upoznao Grace i oženio je već idućeg dana

Image
Foto: Facebook

Marijan je rekao kako su oboje kroz dotadašnje razgovore shvatili da su jedno za drugo. Kod Grace mu se najviše sviđa, kaže, što cijeni vrijednosti obitelji i braka

29.11.2017.
8:57
Facebook
VOYO logo

Marijan Vrbančić iz Žibrinovca kod Križevaca otišao je u 10.000 kilometara daleku Manilu, glavni grad Filipina, kako bi se oženio, piše Podravski.hr. 

Prije godinu dana upoznao je svoju Grace s kojom se cijelo to vrijeme dopisivao putem društvenih mreža i shvatio da je ona žena njegova života. S prijeđenih 50 godina Marijan je za mnoge, uključujući i njegovu majku Šteficu, bio već ‘stari dečko’. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan je tako prije otprilike mjesec dana sjeo u avion i otišao po svoju dragu.

"Kada smo došli, tu večer smo se upoznali, a sljedećeg dana bilo je vjenčanje. Znači, gotovo do prije samog vjenčanja nismo se uživo vidjeli, ali to nije bio problem", objasnio je Marijan Vrbančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako su oboje kroz dotadašnje razgovore shvatili da su jedno za drugo. Kod Grace mu se najviše sviđa, kaže, što cijeni vrijednosti obitelji i braka.

"Nije poput naših žena koje bi punicu izbacile na cestu ili samo prigovaraju mužu i očekuju sve na dlanu. Inače su Filipinke puno pažljivije u ophođenju", kazao je vrbančić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom života nije imao previše sreće s Prigorkama, odnosno Hrvaticama. Upravo stoga odlučio je potražiti sreću na drugom kraju svijeta. I nije požalio, piše Podravski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo