vrijedni pola milijarde kuna / Tomašević najavio: 'Radovi na Paromlinu počinju do kraja godine'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pozvao je potom sve na proslavu Praznika rada u Maksimir gdje će okupljene zabavljati Zagrebački orkestar ZET-a, Akademski orkestar FER-a, ali i Zdenka Kovačiček, Jimmy Stanić i Drago Diklić

25.4.2023.
13:49
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Do kraja godine počinju radovi na Paromlinu, izjavio je to zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na redovnoj konferenciji za medije i rekao da je to najveći kapitalni projekt mandata vrijedan pola milijarde kuna.

Prenamijenit će ga u knjižnicu i društveno-kulturni centar, a kako bi to uspjeli uklanjat će se još neki objekti u toj ulici. Knjižnica, odnosno centar trebao bi imati i podzemnu garažu, a u tijeku su krčenja, najavio je zamjenik gradonačelnika, Luka Korlaet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević pak ističe kako će se ići u rebalans proračuna, a onda je govorio kako je Holding prvi put od 2019. završio u plusu, a kako s druge strane prethodna vlast, odnosno stranka Milan Bandić 365 ide u stečaj.

Pozvao je potom sve na proslavu Praznika rada u Maksimir gdje će okupljene zabavljati Zagrebački orkestar ZET-a, Akademski orkestar FER-a, ali i Zdenka Kovačiček, Jimmy Stanić i Drago Diklić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo