predavao srednjoškolcima / Thompson napunio dvoranu Studentskog katoličkog centra: održao predavanje o vjeri, ljubavi i domovini

Image
Foto: Matija Habljak, Luka Stanzl/PIXSELL

'Najljepše mi je moliti u Čavoglavama, tamo gdje sam još kao dijete razmišljao dok su se druga djeca igrala', rekao je pjevač dok se prisjećao djetinjstva

27.11.2017.
14:28
Matija Habljak, Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pjevač Marko Perković Thompson u Studentskom katoličkom centru održao je predavanje pred učenicima srednjih škola na temu "Vjera, ljubav i domovina".

Otkrio je to putem svog službenog Facebook profila u kojem se zahvalio pateru Manduriću na "lijepom" predstavljanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U četvrtak je SKAC napokon imao čast ugostiti najpopularnijeg pjevača Hrvatske, koji hrabro i ustrajno progovara o vjeri i domoljublju", napisao je, između ostalog, pater. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko me zadivio. U polusatnom intervjuu, te dodatnom odgovaranju na pitanja, o svom iskustvu susreta s Bogom, odrastanju u obiteljskom ozračju; o nekim presudnim trenucima njegovog temeljitog povratka vjeri, govorio je više nego uvjerljivo. Često se izravno obraćao mladima, potičući ih da se oslone na svoju vjeru, da je istražuju, da mole, osobito za svoje prijatelje; o važnosti pomaganja i činjenja dobra drugima", nadodao je pater.

"Najljepše mi je moliti u Čavoglavama, tamo gdje sam još kao dijete razmišljao dok su se druga djeca igrala", rekao je učenicima koji su napunili dvoranu Studentskog katoličkog centra Palma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo