nemaju koronavirus / Svi testirani sudionici subotnjeg sastanka u Vladi - negativni

Na tom je sastanka sudjelovala i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac kojoj je u nedjelju utvrđena zaraza koronavirusom

26.10.2020.
17:42
VOYO logo

Svi testirani ministari i drugi dužnosnici iz Vlade, koji su sudjelovali u subotu na sastanku pripremanja Nacionalne razvojne strategije Hrvatske do 2030. godine, imaju negativne nalaze na koronavirus, izvijestio je u ponedjeljak popodne glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Na tom je sastanka sudjelovala i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac kojoj je u nedjelju utvrđena zaraza koronavirusom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Andrej Plenković obavio je u nedjelju testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrdio je jutros medijima glasnogovornik  Milić.

Nalaz ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek očekuje se večeras jer se testirala u poslijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministri Tomislav Ćorić i Josip Aladrović te državna tajnica Terezija Gras nisu se još testirali iz razloga što im je određena mjera samoizolacije.

Osim premijera Andreja Plenkovića, testirani su i negativni ministri Radovan Fuchs, Vili Beroš, Nataša Tramišak, Oleg Butković, Ivan Malenica, Mario Banožić, Tomo Medved, Zdravko Marić, Darko Horvat, Gordan Grlić-Radman, potpredsjednik Boris Milošević te predstojnik Ureda Vlade Frka Petešić i njegova zamjenica Tena Mišetić. Testirali su se i negativan nalaz imaju također i glasnogovornik Vlade Marko Milić, državna tajnica Andreja Metelko Zgombić, savjetnik premijera Zvonimir Savić, glavna tajnica Vlade Ivona Ferenčić te Ivan Krznarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo