VLADARICA HAREMA / Sulejmanova odluka razljutila Hurem!

Image
Foto: RTL

Svi se raduju sretnoj vijesti da se majka sultanija probudila iz kome! Jedino je kalfa Nigar uznemirena zbog oporavka sultanove majke, a dodatan strah u kosti ulije joj Sulejmanova odluka da Mahidevran upravlja haremom dok mu se majka u potpunosti ne oporavi.

16.1.2013.
14:18
RTL
VOYO logo

Dvorom se proširi vijest da je sultanova majka otvorila oči, što obraduje cijelu vladarevu obitelj, ali ne i kalfu Nigar koja strahuje da će morati zauvijek napustiti dvor. Hoće li glavna vladarica harema napokon reći da će Hatidžin suprug Ibrahim uskoro dobiti dijete s dvorskom sluškinjom, doznajte u novoj epizodi serije "Sulejman Veličanstveni".

Image
Foto: RTL

Svi se raduju sretnoj vijesti da se majka sultanija probudila iz kome! Jedino je kalfa Nigar uznemirena zbog oporavka sultanove majke, a dodatan strah u kosti ulije joj Sulejmanova odluka da Mahidevran upravlja haremom dok mu se majka u potpunosti ne oporavi. Ista odluka razljuti Hurem koja će tražiti način kako promijeniti novonastalu hijerarhiju u haremu. Međutim, Mahidevran je nekoliko koraka ispred Hurem i rješava se neposlušnih robinja, uključujući i onih koje javno podržavaju Hurem, kao što su Gul-aga i Esma. Kako bi je spriječila u tom naumu, Hurem odlazi potužiti se mužu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

No Sulejmana više brine majčino zdravlje pa odluči pronaći razlog zbog kojeg se njegova majka toliko uzrujala. Prvo odluči o tome ispitati gospu Daje koja se vratila u palaču kako bi bila uz bolesnu sultanovu majku, koja je nakon kome ostala nepokretna.

Image
Foto: RTL

Ne propustite pogledati novu epizodu serije "Sulejman Veličanstveni" večeras u 21sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo