PROMOTIVNI ČLANAK / Stručnjak za probavu u novom izgledu

Image
Foto: Promo
18.3.2021.
13:26
Promo
VOYO logo


Nova znanstvena otkrića donose informacije o utjecaju našeg probavnog sustava i procesima koji se tamo odvijaju na zdravlje tijela i ukupnu dobrobit. Oko 80 % stanica imunološkog sustava smješteno je u našim crijevima, a briga o probavnom sustavu zasigurno je jedan od najvažnijih koraka za poboljšanje zdravlja.

Uz uravnoteženu prehranu i zdrav način života stručnjaci preporučuju prirodne proizvode poput Donata.  Od ožujka 2021. na policama je dostupan u novoj izgledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobrinite se za svoju probavu. Brinite o sebi.

Donat je najpoznatiji kao izvrsno rješenje za uklanjanje tegoba zatvora, a redovitim pijenjem djeluje  preventivno te pridonosi održavanju zdravlja i dobrobiti. 

Učinak Donata ovisi o popijenoj količini, temperaturi i vremenu konzumacije, tako da može djelovati preventivno ili kao proizvod za uklanjanje funkcionalnih tegoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se održao pravilan rad probave, preporučujemo svakodnevnu konzumaciju Donata uz uravnoteženu i raznoliku prehranu s dovoljno voća i povrća, cjelovitih žitarica i prehrambenih vlakana, uz dovoljan unos tekućine i redovitu tjelesnu aktivnost.

Kako nam Donat pomaže uspostaviti zdrave životne navike?

Uz pravilnu prehranu i zdrav način života, preporučuje se svakodnevno konzumiranje Donata, jer osim što potiče probavu, blagotvorno djeluje i na ostale dijelove probavnog sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ djelovanja Donata je jedinstvena kombinacija magnezija, kalcija, hidrogenkarbonata i sulfata koje je stvorila priroda. Svaki od ovih minerala ima svoju funkciju u našem tijelu, ali samo ova jedinstvena mješavina omogućuje cjelovit učinak na probavni sustav. Svojstva i djelovanje minerala u različitim fiziološkim stanjima znanstveno su dokazana u brojnim istraživanjima u Medical centru Rogaška, kao i drugdje.

Donat utječe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

• na proizvodnju i izlučivanje žuči te probavnih enzima, koji imaju ključni utjecaj na tijek probave i kvalitetu apsorpcije hranjivih tvari
• na izlučivanje žuči u gastrointestinalni trakt, pomaže kod spore peristaltike žuči i na taj način sprječava stvaranje žučnih kamenaca
• neutralizira lučenje želučane kiseline i tako pomaže kod žgaravice i kod funkcionalnih tegoba probavnog sustava, poput zatvora.

Donat brine o probavi i prirodi. 

U Donatu vjerujemo da je napredak rezultat partnerstva između robne marke i njezinih stalnih kupaca. »Korisnici Donata i njihova očekivanja u središtu su djelovanja Donata«, rekla je Klavdija Vidic, direktorica marketinga, istraživanja i razvoja PJ Donat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

»Kako bismo educirali Donatove kupce i poboljšali njihovu kvalitetu života, razvili smo puno korisnih sadržaja koji su dostupni svima na web stranici Donata. Među profesionalnim i obrazovnim sadržajima kreirali smo i dva posebna programa u suradnji sa stručnjacima: Donat Detox i Donat Imuno«, naglasila je.

Donatove aktivnosti održivog razvoja usredotočene su na društvenu odgovornost promicanjem zdravlja probavnog sustava i odgovornosti za okoliš ambalažom prihvatljivom za prirodu, zaštitom Donatovih prirodnih resursa i korištenjem manje energetski zahtjevnih sirovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donat također slijedi svoje održive obveze s novom ambalažom - sa 100 % recikliranim bocama, koje će se naći na tržištu u ožujku 2021. Nove boce, između ostalog, znače smanjenje emisije CO2 u okoliš za 90%.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo