kampanja se zaoštrava / Što o stranačkim konkurentima misle hrvatski celebovi i jesu li ih osvojila njihova obećanja?

Predstojeća izborna kampanja bit će brza i žestoka. Stranački konkurenti naoštrili su politička oružja, iskesili zube i oštro opalili jedni po drugima

14.10.2015.
18:24
VOYO logo

Zaokruži jednu stranku - sigurno ćeš pogriješiti. Tako bi se u ovih 25 godina naše neovisnosti moglo opisati iskustvo glasača. Tresla su se brda, a nakon pustih obećanja rađaju se miševi. Kampanja za predstojeće stranačke izbore nikad nije bila kraća, a po svemu sudeći bit će jedna i od žešćih. Predizborni šušur itekako se osjeća u zraku. 

"Baš ste to lijepo nazvali, šušur. To djeluje onako glamurozno, a više je kaljuža", izjavila je TV voditeljica Danijela Trbović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže stari hit Colonije, svijet voli pobjednike. A vole ih i naši celebritiji. Koga će u ovoj kaljuži hrvatske politike odabrati, uglavnom mudro drže za sebe. 

"Imam svoje mišljenje o tome, ne baš blistavo. Dali ga moram iznosit? Izbori nam se opasno bliže, a ja nekako ne vidim niti jedno svjetlo na kraju tunela", prokomentirala je TV voditeljica Nikolina Ristović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vidi, čini se ni Jaques Houdek pa ove godine, gle čuda, neće pjevati za HDZ. 

Tko se koga odrekao, HDZ Jaqueasa ili on njih, nije poznato. Ali ima i onih koji ljubav prema HDZ-u uspješno gaje i nakon svih afera te stranke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska demokratska zajednica je zapravo jedina prava snažna, velika stranka sa hrvatskim predznakom u Hrvatskoj", stav je glumca Roberta Kurbaše. 

A ako u HDZ-u još nisu našli tko bi se bavio kampanjom na društvenim mrežama, imamo izvrstan prijedlog - Borna Rajić. Ona se ionako s njih ne odjavljuje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam transparentno, pogotovo u ovim našim uvjetima, desničarski orijentirana jer ja smatram da je za nas budućnost jedan vrlo snažni nacionalni identitet", prokomentirala je.

Za razliku od Borne, neke naše poznate face ne vide baš razliku između lijevih i desnih. Svi su oni, kažu, isti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve su to šuplje priče i sve su to iste potrošene face. Koma", kratak i jasan je bio kolumnist našeg portala Hrvoje Šalković

Nisi fer Šalkoviću. Pa ni njima nije lako. Vidiš kako ih u kampanji tjeraju da budu ono što nisu. Zoki je preko noći posrtao Batman, a hladnog Tomu maltretiraju da se fotografira s dječicom i da se široko smije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za SDP će, čini se, kao i dosad glasati urbanije stanovništvo, dok će svoj glas oporbi dati građani ruralnijih krajeva. Ali ima i onih koji svoj glas, pa čak i da im plate, neće pustiti ni za koga. 

"Nikakva vrsta mog profesionalnog angažmana se ne može spariti sa politikom", jasna je pjevačica Vanna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog je stava i Tony Cetinski. 

"Ne znam što bi me trebalo natjerat da se bavim pjevanjem na političkim skupovima ili komponiranjem pjesama budnica stranaka. To je za mene apsurd", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su se njegovi kolege dobro popravile s tim novcem. Pa što je za dobar iznos malo šetanja po USKOK-u i sudu. 

Naravno, sve ima svoja cijenu, ali nije sve ni u novcu. Naučili su se već ljudi iz tog svijeta koji su povezani s politikom tako da me se uopće ne usude ni pitat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne usude se ni, prema njegovim vlastitim riječima, legendarnog Olivera Dragojevića. 

Znaju dobro da nisam politički angažiran, znaju dobro da sam negdi eko osviješten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, u pobjedu su uvjereni i lijevi i desni. 

Pravo je pitanje imaju li građani budućnost s dvije najveće hrvatske stranke. Uvjereni da će bez obzira na rezultate glasovanja i jednima i drugima u budućnosti biti dobro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba dobro promisliti kome dajemo vlast u ruke! Promislit ću do zadnje sekunde", rekao je pjevač grupe Vatra Ivan Dečak

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo