Reprezentativci uplatili novac za bolesnu Stephanie

Nakon što je za liječenje petogodišnje Stephanie u raznim akcijama prikupljeno više od milijun kuna, američka bolnica u kojoj bi se trebala liječiti traži dodatnih 50 tisuća dolara.

21.9.2012.
22:24
VOYO logo

U mailu koji su Aniti Mildi poslali iz Amerike navodi se da je dodatnih 50 tisuća dolara nužno kako bi Stephanie imala sve što joj je nužno na operaciji i tijekom oporavka. Ako se cijeli iznos ne potroši, obitelji će vratiti novac.

Do sada je na račun uplaćeno oko 1,4 milijuna kuna, no to neće biti dovoljno. Stephanie bi u Ameriku trebala otputovati u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni portali 057.info i eZadar javljaju kako su novac za liječenje male Zadranke uplatili i hrvatski nogometni reprezentativci Mario Mandžukić, i to deset tisuća eura, te odnedavno zvijezda Reala iz Madrida, Luka Modrić.

'Hvala Luka, pokazao si velikodušnost'

Luka je zamolio da se ne objavljuje iznos koji je uplatio. Roditelji Anita i Ivica zahvalili su mu porukom na svom Facebook zidu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Luka! Još jedan hrvatski nogometni reprezentativac, Luka Modrić, pokazao je svoju velikodušnost i pomogao Stephanie sa svojom donacijom. Poštujemo njegovu želju da ne iznosimo iznos donacije. Hvala Ti Luka!"

Zadarska bajka se nastavlja, a veliko finale bit će u legendarnim Jazinama u nedjelju 23. rujna s početkom u 19 sati kada će se odigrati veliki humanitarni košarkaški spektakl između izabranih momčadi portala eZadar i 057info uz legende hrvatske košarke Rađu, Giričeka, Komazeca, Acu Petrovića....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donacije se i dalje prikupljaju. Tko želi i može pomoći djevojčici, donaciju može uplatiti na žiro-račun: Erste & steiermarkische bank, 2402006-1031262160, Croatia; S.W.I.F.T code ESBCHR22. Stephanie Milda, broj računa 3102360581, IBAN HR8924020063102360581.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo