nemaju mira / Stanovnici Hvara na rubu - partijaneri ih sad maltretiraju i s jahti: 'Izmjerio sam buku od 102 decibela'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Jahta se zove 'Samar', plovi pod zastavom Kajmanskog Otočja, duga je 77 metara, a pripada Kutaybi Alghanimu, koji slovi za četvrtog najbogatijeg čovjeka Kuvajta

1.8.2017.
17:02
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Jahte su za ljetnih mjeseci doista ukras hvarske rive, osobito u večernjim satima, ali ima i takvih koje zbog remećenja javnog reda i mira dozlogrde Hvaranima, piše Slobodna Dalmacija. 

Stanovnici najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj već se godinama bore s nekulturnim ponašanjem mladih partijanera, međutim toliki nered na jednoj jahti nisu očekivali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jahta se zove 'Samar', plovi pod zastavom Kajmanskog Otočja, duga je 77 metara, a pripada Kutaybi Alghanimu, koji slovi za četvrtog najbogatijeg čovjeka Kuvajta. 

Kako kažu građani, prije nekoliko dana na jahti su u noćnim satima intervenirale policija i carina zbog remećenja javnog reda i mira, no jahta je nakon toga samo premještena u akvatorij grada Hvara, stotinjak metara od obale. U noći s nedjeje na ponedjeljak ponovno je došlo do narušavanja javnog reda i mira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova je jahta prije četiri, pet dana usidrena nedaleko od ugostiteljskog objekta "Hula Hula". Očito je da se gosti s nje zabavljaju upravo u tom beach baru, a kad se oko 23 sata vrate na jahtu, onda na njoj počinje urnebesna glazba i partijanje", rekao je Živko Petričić s Hvara, dodavši kako je oko ponoći u nedjelju na njoj izmjerio buku od oko 102 decibela, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo