STANKOVIĆEVA PORUKA HRVATSKOJ JAVNOSTI: / 'Biste li vi svjedočili protiv onog tko vas je učinio milijunašem?'

Image
Foto: Screenshot/Facebook
18.6.2017.
15:42
Screenshot/Facebook
VOYO logo

"Za kraj nešto što inače ne radim. Međutim, preintrigantna stvar mi je bila da danas na kraju emisije ne kažem ništa. Postavite si pitanje zašto se zgražamo? Ajmo na jedno jednostavno pitanje: Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetka milijuna eura? Ponavljam još jednom pitanje: biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto osoba nikada ne bi svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića", započeo je Stanković obračanje naciji, pa dodao:

"Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit, niti je moralan. To samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa tko vam je kriv što u to vjerujete? Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su kao i svi mi najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas, e pa moguće da je to vaš problem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JELIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MOČVARI U HRVATSKOM NOGOMETU: Nije štedio nikoga, evo što je rekao o Modriću, Mamiću, Šukeru i Čačiću

"Priznajte sebi da vjerujete u Zubić vile i sada ste razočarani što vam zubić Modrić nije ispod jastuka ostavio čokoladu. Velika većina nas na ovom svijetu prvenstveno misli na sebe i rijetki su ti koji su u razmišljanju u višim ciljevima i idealima. Nije tu Luka Modrić nikakav izuzetak. Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upali su u pub i počela mačetom probadati goste. I znate što se tada događa!? Kao u Tarantinovom filmu. Iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijač lokalnog kluba Millwall, treća liga, i sam kreće na ovu trojicu, uz psovke i urlik:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I'm a Millwall. Come on bloody bastards. I'm a Millwall. Come on.'

Eto, to je klub. To su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrsta koja izumire, a sve ostalo je Zubić vila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo