POLICIJA JE SVE ZNALA / 'Srđan je bio tempirana bomba': poznanica obitelji otkrila detalje o ubojici s Raba

Image
Foto: Vijesti.hr

'Njegova supruga Melita je, u više navrata, ukazivala na to da je Srđan tempirana bomba koja u svakom trenutku može eksplodirati', tvrdi poznanica

3.7.2017.
9:22
Vijesti.hr
VOYO logo

Tragedija na Rabu u kojoj je 48-godišnji Srđan Smojver usmrtio 51-godišnjeg psihijatra i zatim počino samoubojstvo aktiviranjem ručne bombe u vlastitom stanu, potresla je tamošnje mještane. 

U razgovoru s bliskom obiteljskom poznanicom, 100posto doznaje kako je Smojver imao psihičkih problema te da je njegova supruga više puta ukazivala kako je njen muž naoružan i opasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Srđan je imao velik problem s kontrolom bijesa. Bio je nasilan i prema svojoj supruzi, pretukao ju je i to njihov brak nije mogao preživjeti. Melita mu je prošle godine ostavila stan i odselila je s Raba, a zbog vlastite sigurnosti nikada mu nije javila svoju novu adresu. 

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Sin ubijenog psihijatra za očevu smrt saznao putem Facebooka: ubojici nudili razgovor s ministrom, a on poručio - 'Boli me ku**c za njega'

>> Kraj krize na Rabu: ubojica se raznio bombom, nije pomogao ni dolazak njegove majke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragedija je što je supruga Melita, u više navrata, ukazivala na to da je Srđan tempirana bomba koja u svakom trenutku može eksplodirati. Policajcima je rekla da strahuje za svoj život, jer Srđan u kući ima oružje. 

Policija sve to ima u svojim zapisnicima, no nitko nije reagirao i jučer se dogodila tragedija", rekla je za 100posto bliska poznanica obitelji Smojver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike