SPUSTILA GAĆICE I POMOKRILA SE U DVORIŠTU POLICIJSKE POSTAJE U DUBRAVI: / Policajka ispričala što je sve vidjela

Image
Foto: Google Street View

Žena se pomokrila u dvorištu policijske postaje u zagrebačkoj Dubravi za vrijeme dok je član obitelji bio na kriminalističkoj obradi

31.10.2019.
7:32
Google Street View
VOYO logo

58-godišnja B.Š. odlučila je 30. kolovoza ove godine pomokriti se u dvorištu III. policijske postaje u zagrebačkoj Dubravi, za vrijeme dok je član njezine obitelji bio na kriminalističkoj obradi. Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjena je s 300 kuna i 200 kuna troškova prekršajnog postupka, nakon što je optužena za omalovažavala moralne osjećaje prolaznika, javlja Jutarnji list.

"Zatekla sam okrivljenicu u dvorištu III. PP kako vrši malu nuždu. Taj dio dvorišta je vidljiv pogledima s ulice, a u isto vrijeme je u policijskoj postaji bilo više osoba koje su bile na kriminalističkoj obradi", prisjetila se u sudnici policajka, koja ju je uhvatila u trenutku vršenja male nužde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se pojavila na ročištima

Budući da na adresi u Pitomači, gdje je prijavljena, ne stanuje već duže vremena, nije dobivala pozive. Tako da se nije pojavila ni na jednom od tri ročišta. Promjenu adrese bila je dužna prijaviti i o tome je bila obaviještena, pa je saslušana policajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo