je li ovo moguće? / Šokantna izjava HDZ-ovca: 'Iseljavanje mladih je posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život'

Image
Foto: Damir Rimac/Facebook

'Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici'

13.6.2018.
8:24
Damir Rimac/Facebook
VOYO logo

Damir Rimac, SDP-ov vijećnik u vinkovačkom Gradskom vijeću objavio je na svom Facebook profilu da je u utorak na sjednici vijeća Mladen Karlić, predsjednik vijeća i HDZ-ov saborski zastupnik okrivio roditelje za iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske. 

Rimac je navodno na sjednici upozorio na egzodus mladih navodeći kako su samo Vinkovci tako izgubili 9000 stanovnika zbog čega im prijeti gubitak statusa velikog grada. Pritom je upozorio kako proračun Grada ne nudi otvaranje radnih mjesta te da mladi zbog promašenih politika odlaze trbuhom za kruhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladen Karlić je izjavio "kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život". Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici", objavio je Damir Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo