SNIMKA SUKOBA ZET-ovca I PUTNIKA ŠOKIRALA JAVNOST: / 'Je li moguće da se kontrolori ovako agresivno ponašaju?'

Image
Foto: Facebook

Sukob kontrolora ZET-a s jednim putnikom koji je počeo u tramvaju kulminirao je nasred ulice gdje su uz povike pala i žešća naguravanja.

12.4.2018.
14:53
Facebook
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog Zida Ivan Pernar objavio je danas na svom Facebook profilu snimku incidenta u središtu Zagreba u kojoj su sudjelovali putnik i kontrolor ZET-a. "Je li moguće da se ZET-ovi kontrolori ovako agresivno ponašaju?", napisao je uz to Pernar.

Na snimci se može vidjeti dugokosog mladića koji se brani od kontrolora koji zamahuje rukom. Konkretni udarci ni s jedne strane između dvojca nisu vidljivi, međutim, naguravanja i unošenja u lice od strane ZET-ovca je bilo, što se i vidi na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je prvo vikao: "Odmakni se od mene!" A kontrolor uzvratio: "Ti ćeš mene tuć'!".

Na to mu je mladić pokušao pojasniti situaciju koja se očito prije sukoba dogodila u tramvaju: "Nisam te tuk'o... Nisi me pustio da prođem pored tebe da kucam kartu", govorio je putnik dok ga je kontrolor odgurivao tijelom, da bi na kraju njega mladić odgurnuo rukom na cestu. Mladić je kontroloru cijelo vrijeme pokazivao tramvajsku kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebački električni tramvaj uputili smo upit jesu li zaprimili informacije o incidentu te smo ih zamolili da nam prokomentiraju snimku koja je javnosti dostupna, no glasnogovornik Tomislav Jurić u tom trenutku nije bio dostupan za komentar. Reakciju iz ZET-a ćemo naknadno objaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo