SISAČKA BOLNICA DOBILA ZELENU NALJEPNICU ALI IZGLEDA KAO GRAD DUHOVA: / Primaju se samo hitni slučajevi, a zgrada djeluje loše

Image

Iako ravnatelj tvrdi kako su ključne zgrad u funkciji, Net.hr je već pisao i katastrofalnim razmjerima štete

7.1.2021.
7:27
VOYO logo

Nakon razornog potresa na području Sisačko-moslavačke županije, veliku štetu pretrpjela je i Opće bolnica “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku. U trenutku je neupotrebljiva postala cijela Interna, Jedinica intenzivnog liječenja, Kirurgija, Ginekologija, a pacijenti su evakuirani. Ravnatelj o opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” Sisak – Tomislav Dujmenović tada je kazao kako je šteta ogromna. Nakon tjedan dana kazao je pak kako se ključne zgrade ginekologije, kirurgije, oftalmologije, dijalize i poliklinike Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” Sisak vraćaju u funkciju nakon “pozitivnih preliminarnih procjena oštećenja stanja zgrada”.

No, na snimci koju je objavio Net.hr, situacija izgleda alarmantno. Po sredini bolnice, na trećem katu, nastala je duboka pukotina. “Ne mogu shvatiti kako je ova zgrada mogla dobiti zeleno svjetlo dok se nalazi u ovom stanju. Ovo su ozbiljne stvari, a da ne govorim o ponovnim potresima”, kazao je izvor za Net.hr ogorčen zbog ravnateljeva uljepšavanja situacije u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] SISAČKA BOLNICA RADI, A DOSLOVNO JE PUKLA PO POLA: /

Snimka otkriva stvarno stanje; 'Ovo je sramotno, debakl zdravog razuma'

Image
[VIDEO] SISAČKA BOLNICA RADI, A DOSLOVNO JE PUKLA PO POLA: /

Snimka otkriva stvarno stanje; 'Ovo je sramotno, debakl zdravog razuma'

Bolnica trenutno izgleda kao grad duhova

Bolnicu, konkretno zgradu kirurgije posjetila je i RTL-ova ekipa, Na dosta mjesta zidovi su popucali, a iako je zgrada upotrebljiva, dobila je zelenu naljepnicu, trebat će dosta vremena da se ona obnovi. Bolnica trenutno izgleda kao grad duhova. Primaju se samo hitni slučajevi, a s obzirom na razinu oštećenja, neće ju biti lako obnoviti. Ministar zdravstva Vili Beroš prilikom posjete bolnici pohvalio je djelatnike bolnice koji su se stavili na raspolaganje iako su i njihovi domovi stradali. "Naš zadatak je reorganizirati djelovanje u široj regiji, preraspodijeliti bolesnike u zagrebačke bolnice, kako bi svi pacijenti koji zahtijevaju zdravstvenu skrb bili zbrinuti", kazao je Beroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike