OBITELJSKI ŽIVOT / Sinčić: 'Planirali smo imati još jedno dijete i zaključili smo da je najbolje vrijeme upravo sada'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iako s dvoje djece, obitelj Sinčić i dalje žive kao podstanari u stanu od šezdesetak kvadrata, ali supružnici, kako tvrde, pomalo rade na rješavanju stambenog pitanja te se trude uskladiti poslovne i obiteljske obveze

29.11.2017.
9:03
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Vilibor Sinčić i njegova supruga Vladimira svoju su četveromjesečnu kćer Iskru “skrivali” kako bi njezine prve dane zaštitili od javnosti, te kako bi i sami “uhvatili” korak s dvoje malene djece.

"Roditelji male Iskre postali smo 21. srpnja ove godine. Istina je da smo planirali imati još jedno dijete i zaključili smo da je najbolje vrijeme upravo sada, dok je Vladimira još doma sa Ksaverom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kada smo postali roditelji Ksavera, lani u svibnju, Vladimira je prepustila saborski mandat kolegi jer smo smatrali da je jako važno da djeca budu s obitelji, s majkom. Za sada ne planiramo imati još djece, prvenstveno jer supruga želi u skorijoj budućnosti opet raditi", kazao je Sinčić za Večernji list.

Iako s dvoje djece, obitelj Sinčić i dalje žive kao podstanari u stanu od šezdesetak kvadrata, ali supružnici, kako tvrde, pomalo rade na rješavanju stambenog pitanja te se trude uskladiti poslovne i obiteljske obveze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutačno je veći teret brige oko djece na Vladimiri samim time što je na rodiljnom dopustu i ima manje poslovnih obaveza. Međutim, kako je i ona član Glavnog odbora stranke i aktivno je uključena u njezin rad i razvitak, djeca su moja kada ona ima sastanke ili obaveze. Trenutačno je malo teže jer smo u Zagrebu sami, no Ksaver će uskoro krenuti u vrtić", kazao je Sinčić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo