SINČIĆ ISMIJAO MOST: / 'Sjeća li se još itko Grmoje i Petrova?'

Image
Foto: Pixsell, Patrik Macek

"Do današnjeg dana mi na stol nismo dobili ni jedan jedini relevantan prijedlog Vlade za izmjenu ili dopunu ijednog zakona.

19.2.2016.
11:28
Pixsell, Patrik Macek
VOYO logo

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik Živog zida, objavio je na svom Facebook profilu komentar u vezi s izjavom Robert Podolnjka da će se privilegije političarima smanjivati, ali ne u ovom sazivu Sabora.

"Sabor je konstituiran prije gotovo dva mjeseca. Vlada je sastavljena prije nekoliko tjedana. Svih tih tjedana održali su tek četiri sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do današnjeg dana mi na stol nismo dobili ni jedan jedini relevantan prijedlog Vlade za izmjenu ili dopunu ijednog zakona. Sve ovo vrijeme bave se smjenama, biranjem zamjenika, potpredsjednika, dopredsjednika. Kadroviranjem.

Jedino što smo od njih dobili na glasovanje bila su dva zakona u kojima se, pazite, mijenja da određenu funkciju u zakonu o strateškim investicijama više ne popunjava potpredsjednik za gospodarstvo već potpredsjednik kojeg imenuje Jedna političko-administrativna odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smanjenje plaća političara - odustali. Smanjenje privilegija političara - odustali. Zaštita jedinog doma - odustali. ZERP - odustali. HNB - odustali. PDV na hranu - odustali.

Sjeća li se još itko Grmoje i Petrova?", pita se Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo