Šima Krasić će se boriti protiv korupcije u HAC-u?!

Šima Krasić, nekadašnja državna revizorica, nakon samo godinu dana provedenih u mirovini ponovno se vraća poslu, ovog puta u državnoj tvrtki - Hrvatskim autocestama!

4.3.2012.
16:02
VOYO logo

Naime, Šimu Krasić je na mjesto predsjednice Revizorskog odbora u HAC-u predložio Stjepko Boban, sada već bivši predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta, i to 29. studenog 2011. godine. Nadzorni odbor HAC-a odobrio je to imenovanje, no oni su smijenjeni, pa tek treba vidjeti što će o imenovanju odlučiti novi čelni ljudi HAC-a.

Šima Krasić kao predsjednica Revizorskog odbora trebala sprečavati korupciju u HAC-u, iako joj to nije uspijevalo dok je bila glavna državna revizorica, piše Jutarnji list. Za vrijeme svog mandata (od 1994. do 2010.) prezentirala je izvještaje i o poslovanju HAC-a, ali ni u jednom se ne spominju malverzacije pri npr. bojanju tunela, slučaju Fimi-Media, gradnji nepotrebnih odmorišta itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tih su slučajeva USKOK i policija reagirali i pritvorili članove Uprave HAC-a, ali Krasić kao revizorica nije uočila nikakve sumnjivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo