osveta ili? / Šef Stožera za obranu sisačke rafinerije i sindikalni čelnik Predrag Sekulić dobio otkaz u Ini

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Prijetili su mu iz Uprave Ine i ranije otkazom i stegovnim mjerama zbog njegova aktivizma i tvrdnji je riječ o neprijateljskom preuzimanju Ine od strane MOL-a

4.11.2017.
11:09
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Predrag Sekulić, koordinator Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak i čelnik Sindikata Nova solidarnost, dobio je otkaz u Rafineriji nafte Sisak, piše Jutarnji list.

Prijetili su mu iz Uprave Ine i ranije otkazom i stegovnim mjerama zbog njegova aktivizma i tvrdnji je riječ o neprijateljskom preuzimanju Ine od strane MOL-a i da Uprava Ine frizira podatke o poslovanju Rafinerije Sisak kako bi dokazala da sisačka rafinerija posluje s gubitkom i da je treba zatvoriti. A to, tvrdi Sekulić, nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirao je i prosvjedne akcije zbog namjera Ine da zatvori Rafineriju Sisak i upozoravao hrvatsku javnost i vlast da MOL hrvatsku sirovu naftu iz Rafinerije Sisak nedopušteno transportira na preradu u Rafineriju Rijeka.

Zbog toga u Sisku drže da je otkaz zapravo osveta čelnika Ine i MOL-a Predragu Sekuliću zbog njegove borbe za opstojnost prerade nafte u Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu će Sekulić javno progovoriti na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak, a na svojem Facebook profilu poručuje: „Dobro sam i još uvijek vjerujem u dobro i u pravdu“, a Upravi Ine šalje poruku „Ja vas se ne bojim“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike