dvostruka premijera / S.A.R.S. i Filip Dizdar predstavili spot za 'Ikone pop kulture'

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Spot za pjesmu 'Ikone pop kulture' je treći sa aktualnog albuma i treća, uspješna, suradnja benda S.A.R.S. s Filipom Dizdarom.

15.12.2014.
20:25
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Moglo bi se reći da će ovog ponedjeljka u 20:00 u sklopu MTV Premijere FilipDizdar imati duplu premijeru – predstavit će novi spot za svoju božićnu pjesmu „HO HO HO“, a također će prvi put biti prikazan i video benda S.A.R.S. za naslovnu skladbu „Ikonepopkulture“ koji je režirao upravo Dizdar.

Spot za pjesmu „Ikone pop kulture“ je treći sa aktualnog albuma i treća, uspješna, suradnja benda S.A.R.S. s Filipom Dizdarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova pjesma nosi najjaču poruku i naslovna je s posljednjeg albuma, tako da nije smjela ostati bez ekranizacije i nadam se da će se ljudima dopasti spot,“ rekao je ŽarkoKovačević, pjevač benda S.A.R.S.

Image
Foto: Screenshot (Youtube)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako se približavaju praznici, Filip Dizdar je odlučio uveseliti svoje brojne fanove jednom prikladnom pjesmom. „Muziku za pjesmu „HO HO HO“ imam već oko dvije godine i uvijek me je podsjećala na Božić, tako sam ove godine odlučio napisati tekst i ono što čujete je rezultat toga. Htio sam izbjeći klasičnu božićnu priču, pa je tema pjesme djevojka koja za praznik ne želi poklone već Djeda Mraza,“ objasnio je Filip.

Spot je sniman na imanju poznatom kao "Božićna priča porodice Salaj", koje je tematski uređeno i jedino takvo na ovim prostorima. U spotu se pojavljuje i mlada djevojka iz Rijeke, Zara Hrvatin. Iako joj je ovo bila prva uloga u spotu, odlično se snašla u njoj. Kroz spot se provlači i priča pjesme, a sve to je okruženo božićnim ambijentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot (MTV)


Na snimanju sam bio maskiran u Djeda Mraza, što je izazvalo gomilu djece koja su se slikala sa mnom. Iako to nisam očekivao, bilo je jako zabavno glumiti Djeda s gitarom neko vrijeme. Spot je pozitivnog karaktera i ovog puta sam smanjio nasilje na minimum, ipak su praznici! :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, potrebno je spomenuti i AlanaDovića koji je dodatno obogatio melodiju i pobrinuo se za aranžman i produkciju, DragutinaSmokrović-Smokvu koji je napravio mastering i naravno NikoluBabića koji je odsvirao bubnjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.A.R.S. je svoj video uradak već objavio na svom Youtube kanalu, dok Dizdarov spot trenutno možete pogledati samo na web stranicama MTV-a, a mi vam donosimo audio zapis iste pjesme.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo