obračun na facebooku / Pusić odgovorila Kovaču koji ju je napao zbog vrijeđanja Vlade: 'Mene ne možete ucjenjivati'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Nikada ne vrijeđam, nisam to činila do sada, neću ni ubuduće. Oni koji tvrde suprotno su do sada trebali shvatiti da me se ne može politički ucjenjivati, jer je takav način komunikacije ispod svake razine', napisala je Pusić

5.3.2016.
15:12
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Bivša ministrica vanjskih i europskih poslova, Vesna Pusić, na svom Facebook profilu je odgovorila ministru Miri Kovaču koji je uemisiji Veto Jabuke TV rekao da ako ona želi biti kandidatkinja za glavnu tajnicu UN-a - mora prestati vrijeđati vladu.

"Moj način rada je da pristojno i argumentirano kritiziram ono što ne valja i da se zalažem za građansku Hrvatsku, protiv svakog oblika ekstremizma i mržnje. Nikada ne vrijeđam, nisam to činila do sada, neću ni ubuduće. Oni koji tvrde suprotno su do sada trebali shvatiti da me se ne može politički ucjenjivati, jer je takav način komunikacije ispod svake razine", napisala je Pusić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kovačeva poruka poslana tijekom emisije Veto, bila je - želi li da nova Vlada podrži njezinu kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a, Vesna Pusić se mora zamisliti hoće li dalje kritizirati i napadati tu Vladu ili ne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL

Miro Kovač

(Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL)

"Ja sam više puta rekao da mi radimo strukturirano. Zaokupljeni smo budžetom i ne bavimo se kandidaturom Vesne Pusić. Mi se kandidaturom ne bavimo. Ali, gospođa Pusić zna kako je kandidatura istaknuta, i to kada je prethodna Vlada Zorana Milanovića već izgubila izbore za Sabor. Ali osobno, kao Miro Kovač ću reći da gospođa Pusić stalno napada ovu hrvatsku vladu, omalovažava premijera Oreškovića, kritizira odluke Vlade, ali istodobno želi da Vlada njezinu kandidaturu podrži. Vesna Pusić bi se trebala zamisliti",  rekao je Kovač u emisiji Veto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo