Našli smo šaliće, upute HDZ-ovcima kako glasati

21.5.2012.
6:57
VOYO logo

Tomislav Karamarko malo je toga želio prepustiti slučaju, pa nije htio riskirati ni s lošim pamćenjem sebi sklonih delegata. Stoga im je čitko i uredno na dvije stranice otisnuo koga trebaju zaokružiti za koju funkciju na stranačkim izborima.

Ne može se reći da mu se trud nije isplatio. Ne samo da je odlično prošao na unutarstranačkim izborima, nego su dobro prošli i njegovi kandidati za druge dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnoj se strategiji dosjetio i Milan Kujundžić. Njegovi šalabahteri ipak djeluju malo manje sofisticirano i veći su od onih Karamarkovih. Zanimljivo je da se baš Kujundžić neprestano hvalio kako delegati za njega ne glasaju zbog lobiranja, nego po savjesti.

Čak su i Klub utemeljitelja "dr. Franjo Tuđman", Zajednica žena "Katarina Zrinski" i Mladež HDZ-a imali svoj zajednički prijedlog za članove Središnjeg odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, sporni papirići pronađeni su u ugostiteljskim objektima oko Koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski" u zaboravljenim fasciklima premorenih delegata, i to zajedno s dnevnim redovima minulog sabora i kartonima za glasanje na kojima s jedne strane na plavoj podlozi piše "DA", a na crvenoj, drugoj strani piše "PROTIV".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo