PROBLEMI U PROMETU: / Obilna kiša pogodila Istru i Kvarner, iskakali poklopci šahtova

Image
Foto: YouTube/Screanshoot

Zbog velike količine kiše u srijedu poslijepodne u Rijeci su zabilježeni problemi u prometu. Voda je izgurala poklopce šahtova koji su iskakali i također stvarali probleme.

20.8.2015.
10:39
YouTube/Screanshoot
VOYO logo

Kišno nevrijeme pogodilo je u srijedu Istru i Kvarner pa se promet zbog velike količine oborine odvijao otežano, a na nekim prometnicama u Rijeci brojni poklopci šahtova iskakali su van, piše Istranet. Prema podacima tog portala, u srijedu je do 17 sati na Brijunima palo 56 mm kiše, a u Dajli je meteorološka postaja zabilježila 50 mm kiše. Rovinj je također mjerio obilnih 37 mm, a 39 mm palo je i u zapadnom dijelu unutrašnjosti Istre.

http://dashboard.jwplatform.com/videos/YVIUDilr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I danas nastavak oborina

Prema podacima DHMZ-a, obilnija kiša će se na sjevernom i srednjem Jadranu nastaviti i danas. Inače prognoza za Hrvatsku predviđa pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom. Najviša sunčanog vremena očekuje se na južnom Jadranu i krajnjem istoku zemlje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, navečer i u noći uz obalu bura. Najviša dnevna temperatura između 19 i 24, u Slavoniji i na južnom Jadranu od 25 do 29 °C.

Istranet/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo