PRIPREMITE SE, CARINA I POREZNA KRENULE SU U AKCIJU! / Osim taksista i ugostitelja, posebna pažnja i jednoj novoj djelatnosti

Image
Foto: ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Porezna i carina provode od 9. do 15. svibnja pojačani nadzor fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj

10.5.2019.
18:20
ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Od jučer su krenule nove akcije porezne i carine, piše Poslovni dnevnik. Naime, ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom, u razdoblju od 9. do 15. svibnja 2019. godine provodit će se pojačani nadzor fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj kako bi spriječili cvjetanje "sive ekonomije" te zaštitili Džavni proračun i porezne obveznike koji ispunjavaju porezne obveze.

Pored taksista i ugostitelja, inspekcija će se ovaj put usmjeriti i na trgovci satovima i nakitom. "Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, a istima će biti obuhvaćeni porezni obveznici koju obavljaju djelatnost: 1. ostali kopneni prijevoz putnika, d.n., 2. djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane, i 3. trgovina na malo satovima i nakitom u specijaliziranim prodavaonicama", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike