'PRIPREMAJU NOVI PLAN ZA NEPROFITNE MEDIJE?' / Hasanbegović i Markić snimljeni na sastanku na terasi kafića

Image
Foto: Miranda Cikotic, Patrik Macek/PIXSELL

Nedugo nakon što je postavljen za ministra kulture, Zlatko Hasanbegović razriješio je Povjerenstvo za neprofitne medije i to bez jasnog objašnjenja.

27.5.2016.
20:56
Miranda Cikotic, Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Dogodilo se to samo nekoliko dana nakon što mu je Željka Markić iz udruge U ime obitelji poslala pismo u kojem je zatražila "jasne kriterije i transparentan rad ministarstva" kada je u pitanju dodjela financijskih sredstava udrugama civilnog društva i neprofitnih medija. Markić je također tada u pismu izrazila nezadovoljstvo radom Stručnog povjerenstva Ministarstva kulture. Hasanbegović se tada našao na udaru javnosti.

Njegov potez branila je Markić koja je nakon jednog prosvjeda za Hrvatski radio kazala kako je zabrinuta "islamofobijom" kojom se krenulo na Hasanbegovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je ovaj dvojac u dobrim odnosima svjedoči i fotografija koja se dijeli na društvenim mrežama, a koja je snimljena na terasi jednog zagrebačkog kafića, a na kojoj se vide Hasanbegović i Markić. Portal CroL se pita o kojim temama govore i spremaju li možda novi plan za neprofitne medije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo