damira gregoret o raspletu u vladi / 'Premijerov plan je da se obrati kada bude imao gotovu križaljku rekonstruirane Vlade'

'Kada će to biti, čini se da ne zna ni sam premijer', kaže reporterka RTL-a Damira Gregoret

15.7.2019.
18:50
VOYO logo

Ministar državne imovine Goran Marić podnio je neopozivu ostavku! Objavio je to u neočekivanom trenutku - nakon potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina u Novom Vinodolskom, i iznenadio sve prisutne. Iz Vlade uvjeravaju - ne i premijera, koji je, kažu, za ostavku znao ranije. 

Sad već bivši ministar Marić vraća se u saborske klupe, a odstupio je zbog, kako je rekao, udara na kojem se našla njegova obitelj. Sve je počelo otkako su mediji razotkrili Marićev kontroverzni nekretninski biznis, koji provjerava i USKOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve promjene u Vladi i danas prati reporterka RTL-a Damira Gregoret.

"Premijerov plan je da se obrati kada bude imao gotovu križaljku rekonstruirane Vlade. Kada će to biti, čini se da ne zna ni sam premijer. Još jutros iz Dubrovnika je uvjeravao da će o odlascima ministara on sam objaviti, ali ga je uskoro demantirao Goran Marić. Onda su poslali predstojnika ureda premijera, a potom još jedno priopćenje", kazala je reporterka RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kada možemo očekivati izvanrednu sjednicu Sabora, reporterka RTL-a odgovara:

"Prvotni plan je da se održi do kraja ovog tjedna, u petak, ili najkasnije u ponedjeljak. Sada nema odgovora na to pitanje. Ono što znamo je da su saborski zastupnici od prošlog petka krenuli na ljetnu stanku do 15. rujna, ali uvijek se mogu vratiti", kazala je Gregoret. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporterka RTL-a još se jednom javila u RTL Danas kazavši kako je premijer Andrej Plenković još uvijek u Banskim dvorima:

"U Vladi je, razgovarao je s najbližim suradnicima, međuostalim i s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem. Tema je zasigurno bila izvanredna sjednica Sabora. Iako iz Vlade tvrde da je sve bilo dogovoreno, sve što se razvijalo ne ide u prilog tome", kazala je reporterka RTL-a Damira Gregoret

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo