Potjerali goste s fitnessa jer 'stižu SDP-ovci'

4.3.2012.
12:43
VOYO logo

"Iako nam fitness trening traje do 20.30, već u 19.40 počeo nam je panično mahati zaštitar naređujući nam da izađemo, jer stižu SDP-ovci", ispričala je gošća porečkog hotela Diamant, koja se u petak navečer nalazila u teretani hotela kojeg su ovog vikenda 'okupirali' SDP-ovci.

Zbog njihova dolaska hotelom je zavladao strogi režim, a iako sve izgleda normalno, brojni policajci s 'bubama' u uhu odmah alarmiraju na 'izvanredno stanje'. Ima ih na parkiralištu, ulazu, u caffe baru, holu... Raspoređeni su u tri prstena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djelatnica hotela rekla je da se ispričava što nas doslovce izbacuju iz dvorane. Trčeći smo spremali stvari u polumraku jer su nam pogasili svjetla. Kroz sporedna vrata zahoda doslovce smo izjurili iz centra...", ispričala je neimenovana Porečanka za 24 sata.

List piše i da je posjet SDP-a obavijen velom tajne, te da se ne može saznati niti što se nalazi na meniju. Saznali su samo da su imali švedski stol i zabavljali se uz zatvoreni bazen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma shvatite me, meni prijeti otkaz kažem li vam nešto", kazao je jedan zaposlenik hotela. Neformalni "summit" osamdesetak najvažnijih članova SDP-a - saborskih zastupnika, ministara i njihovih zamjenika - završio je u nedjelju ujutro. Iako se u subotu najavljivalo da bi po završetku sastanka novinari mogli dobiti zaključke to se ipak nije dogodilo.

'Nema zaključaka jer se radilo o unutarstranačkom dogovoru usmjerenom boljoj komunikaciji i suradnji između Vlade i zastupnika SDP-a u Saboru, kao i poboljšanju komunikacije unutar same stranke', rekao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. (Agencija VLM)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo