NEMA LABAVO / Posvađale se Petir i Holy: ne zbog politike, nego rodbine

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mirela Holy i Marijana Petir nikako se na Twitteru nisu mogle dogovoriti oko jedne vrlo jednostavne stvari.

22.5.2017.
10:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivša SDP-ova ministrica zaštite okoliša i bivša predsjednica stranke ORAH Mirela Holy zamjerila je hrvatskoj europarlamentarki Marijani Petir što je protivnike Hoda za život nazvala manjinom koja je puna mržnje prema svemu što je domoljubno, piše Tportal

Na Twitteru se tako razvila prepirka nakon što ih je netko upitao nisu li one rođakinje, na što je Petir odgovorila da nisu, a Holy da jesu.

"Tvoja baka i moja prabaka, ili obrnuto, bile su sestre. O tome si pričala s mojom mamom", poručila je Mirela Holy Marijani Petir. No, Petir joj je odgovorila da je nešto pobrkala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam. Imam slonovsko, uz to još i fotografsko sjećanje. No to je potpuno nebitno", poručila je Holy. A rasprava je krenula i u smjeru tko je koga zaposlio. 

Pa se tako otkrilo da se njih dvije dugo poznaju i da je Petir, kako je napomenula, "Mirelu zaposlila kada nitko nije htio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I kada je sjedila u podrumu, ja sam preporučila njenim šefovima da je izvuku iz te rupe", napisala je Petir, a Holy joj se na tome zahvalila i ustvrdila da Petir to sigurno ne bi učinila da ona nije jako dobro i savjesno radila, piše  Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo