Poskok ga ugrizao za oko dok je brao šparoge!

'Mislio sam da ću umrijeti, da je gotovo. Tu bol i taj strah teško je zamisliti', kaže 48-godišnji Damir Bučić iz Plominskog Zagorja u Istri.

21.4.2010.
21:39
VOYO logo

"Išao sam sa ženom u Plominsko Zagorje po drva i u travi sam opazio šparogu. Sagnuo sam se da je uberem. Već sljedećeg trenutka osjetio sam bol iznad oka. Poskoka nisam dobro niti vidio jer me u sekundi ugrizao i otpuzao u travu. Oblio me znoj. Na tome mjestu počela je teći krv i znao sam da što prije moram liječniku. Problem je što sam se nalazio na nepristupačnu terenu, kamo mogu samo traktori i terenska vozila", opisao je Damir Bučić novinarima 24sata.

Iako u velikim bolovima, uspio se pribrati te je nazvao prijatelja da dođe po njega terencem. Prebačen je u obližnje selo Kamenjari, a potom ga je nećak prebacio u labinski Dom zdravlja, gdje je Damir dobio infuziju. Potom je hitno prebačen u pulsku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primio sam dvije doze protuotrova", kaže Damir te dodaje kako, srećom, poskok nije na dijelu lubanje ostavio puno otrova. U suprotnom bi bio u mnogo lošijoj poziciji, jer da ga je poskok ugrizao za vrat ili u neko drugo mekanije tkivo, otrov bi se lakše širio. Damirovo oko je potpuno zatvoreno, crveno, natečeno i još povremeno osjeća bol.

Damir kaže da više nikad neće brati šparoge jer se sada boji poskoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko mi je još dobro kakvo je bilo nakon ugriza, ali nadam se da ću kući moći već u petak. Ma možda je i poskok nastradao zato jer me ugrizao", ipak se šali Damir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo