HUMANOST NA DJELU / Policajci dobrog srca: Odvojili novac od plaća kako bi pomogli djeci sa sindromom Down

Image
Foto: PU Međimurska

U kratkom druženju najmlađe članove najviše je oduševio dolazak službenog policijskog psa Atarija

23.12.2018.
14:24
PU Međimurska
VOYO logo

Zaposlenici Policijske postaje Štrigova organizirali su i ove godine tradicionalnu humanitarnu akciju prikupljanja novčanih priloga povodom blagdana, a u kratkom druženju najmlađe članove najviše je oduševio dolazak službenog policijskog psa Atarija, čija je zadaća pronalaženje narkotika. 

Već 10 godina policijski službenici i drugi zaposlenici krajem godine odvajaju određeni novčani iznos od svojih primanja kako bi u vrijeme darivanja pomogli onima kojima je najpotrebnije, a ove su godine odlučili posjetiti članove Udruge za sindrom Down Međimurske županije te im donirati prikupljeni novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobe s Downovim sindromom zrače ljubavlju i veseljem pa su stoga i dobile naziv "suncokreti", a kontakt policajka Marija Nemec i načelnik Radovan Gačal posjetili su članove čakovečke udruge „Mali suncokreti“ i uručili im potvrdu o uplati donacije, a oni su s osmijehom na licu jedva dočeli da zagrle svoje najdraže policajce. Posebno ponosni na dolazak policajaca iz Štrigove bili su članovi Udruge koji žive u gornjem Međimurju jer su to njihovi policajci.

Predsjednica Udruge Višnja Horvat ''zahvalila je djelatnicima Policijske postaje Štrigova na donaciji, kao i na ugodnom druženju uz naznaku da će se donirana sredstva iskoristiti za terapijsko jahanje, plivanje i gimnastiku svih članova udruge'', javlja eMeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo