Pogodite koji jezik tečno govori ravnatelj policije

Vlado Dominić govori samo jedan jezik tečno. A taj nije engleski. Kako je istaknuo, njemački jezik - "poznaje". Dakle, ne piše ga ni ne govori. Znači li to da ga "prepoznaje"?

24.7.2012.
11:02
VOYO logo

U Hrvatskoj izgleda za dodatna znanja još uvijek vrijedi rad na osobnom računalu. Ili barem kada je u pitanju rad za državu. Tako je i novi ravnatelj policije Vlado Dominić, stručni specijalist kriminalist, u svom životopisu objavjenom na sranicama MUP-a, osim vozačke dozvole A i B kategorije, kao posebno znanje naveo i to - rad na osobnom računalu.

Od stranih jezika novi ravnatelj policije govori samo - slovenski, a od engleskog ni riječi. Tu je još doduše i njemački, no taj jezik tek "poznaje", odnosno niti ga govori niti ga piše. Osim ako ravnatelj policije nije mislio na razinu "prepoznavanja" nekog jezika, nije nam poznato čemu "pozvanje" istog služi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Vlado Dominić zaista potrudio učiniti svoj životopis što interesantniji, nije nažalost njime uspio nadmašiti životopis ministra za zaštitu okoliša Mihela Zmajlovića. On je, podsjetimo se, u svom životopisu hvalio kako je slušao Azru i uvijek na vrijeme dolazio u školu, mada je živio dalje od drugih đaka, a zatim je, možda baš zbog nekašnjenja u školu, odmah nakon fakulteta zaposlen na mjestu direktora Komunalnog poduzeća u Jastrebarskom.

Životopis novog ministra toliko je bio impresivan da su ga skinuli s weba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo