BAGERI U AKCIJi / Počelo rušenje bespravnog Pripuzovog kampa na Murteru zbog kojeg je završio i u zatvoru u Splitu

Image

Tijekom akcije uhićenja krajem godine uhićena je i bivša službenica za gospodarstvo i turizam Šibensko-kninske županije koja je neosnovano izdavala rješenja za rad kamp, a sumnja se da je to radila upravo na nagovor i Pripuza

16.1.2024.
13:41
VOYO logo

Počelo je rušenje bespravnih kampova na Murteru, javlja Večernji list.

Riječ je o kampu koji se spominje u aferi s osumnjičenim Zoranom Pripuzom koji je bio u istražnom zatvoru u Splitu. Uhićeni su pa kasnije pušteni i drugi vlasnik kampa Dario Filipi Neda Livljanić, bivša službenica za gospodarstvo i turizam Šibensko-kninske županije koja je neosnovano izdavala rješenja za rad kampova. Sumnja se da je ona izdavala rješenja upravo na nagovor Pripuza i Filipija kako bi se omogućilo pružanje ugostiteljskih usluga u ilegalnim kampovima na Murteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Kako smo u prosincu prošle godine izvještavali, Pripuz je cijelo vrijeme tvrdio kako nije znao da njegov kamp nema ni minimalne uvjete i da Nedu Livljanić nikad nije kontaktirao. Priznao je i da na nikakvom očevidu nije bio. Pripuz je u obrani kazao kako je suglasnost za kamp dobio od Općine Murter i njezina načelnika Tonija Turčinova.

POGLEDAJTE VIDEO Zoran Pripuz izašao iz zatvora: 'Sve se ekspresno odigralo čim je napustio zatvor otišao je iz Splita'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo